"Бендита Маре" е луксозен апарт хотел, разположен сред уникален естествен парк, с площ 15 дка. Намира се само на 100 м от плажната ивица в най- привлекателната част на курорта Златни Пясъци и предлага на своите гости избор от апартаменти с изглед към морето и парка.
Уникалното съчетание между съвременото разбиране за лукс и високите европейски изисквания, придават на комплекса атмосфера на уют и спокойствие.
"Бендита Маре" предлага съвършено различен начин на живот, в който удобството, сигурността и персоналното отношение към всеки един от обитателите, са неразривно свързани.
Освен луксозната сграда, за комфорта на гостите допринасят и СПА- центъра, вънншния басейн, ресторанта, лоби и pool – баровете, фитнес центъра, фризьорския салон, 24 –часова охрана и рецепция, както и други допълнителни услуги на разположение.
Комплекс "Бендита Маре" се намира в близост до международно летище и пристанище Варна, както и до множество възможности за забавление, което го превръщат в желана дестинация и предпочитано място за живот и почивка.


www.benditamarebg.com